Consells

Sabates més còmodes que mai!

En aquest post hem volgut donar-te alguns tips curiosos, que et faran sentir com si caminessis sobre dels núvols:

1. El primer consell que et donem és bastant conegut, però de vegades ens en oblidem. Si rellisques dins les sabates, sobretot a l’estiu degut a la suor i la calor, pots provar d’utilitzar plantilles interiors que t’ajudaran a mantenir l’estabilitat i amortiran els teus passos. N’hi ha de pell, fines i de més gruixudes, de cotó, de fibra de coco, mitges plantilles… Totes tenen la seva funció. Passa per Calçats Albert i informa’t sobre quina és la més adequada per a tu.

2. De vegades les soles de cuiro són molt llises i rellisquen sobre algunes superfícies. Una manera de solucionar-ho és portant-les al sabater, però també hi ha un truc que podem fer a casa: llimar-les amb paper de vidre perquè els donarà textura i evitarà possibles relliscades o, inclús, caigudes.

3. Un tip bastant desconegut per caminar més fàcilment sobre sabates de taló alt és enganxar amb esparadrap, per exemple, el segon i tercer dits del peu (començant a contar pel dit gros). Malgrat que no a tothom li funciona, és sorprenent, oi?

4. Si sents que les sabates et queden una mica justes, les pots engrandir escalfant-les utilitzant un assecador de cabell, per exemple, i després caminar una estona amb els mitjons posats. D’aquesta manera aconseguirem que el material cedeixi i no ens estrenyeran tant. A més, si necessites estirar-les una mica més, pots provar de posar crema hidratant PH neutre a la pell interior i caminar amb elles per casa.

5. Sobretot ara que comencem a anar sense mitjons, és habitual que ens surtin butllofes degut a la fricció de les sabates. Pots evitar-ho utilitzant desodorant transparent en gel o estics especials antifricció.

6. Notes que les sabates no et fan gaire bona olor? Prova de posar una bosseta de te sense utilitzar a dins, notaràs com absorbeix les males olors.

7. Si necessites fer les teves sabates impermeables, passa’ls per sobre Impermeabilitzant de COLLONIL. Tens el Carbon PRO, que com diu el seu nom, és molt professional. Impermeabilitza, protegint el material de les sabates de qualsevol taca, fent que alhora de netejar, sigui més fàcil treure la brutícia.

8. Sabies que el millor moment per provar-te les sabates és a la tarda – nit? És el moment del dia en que els peus poden estar més inflats i arriben a mesurar, fins i tot, mig número més.

Autor


Avatar