Novetats en marques

Sabates fisiològiques Chicco

En el desenvolupament motor, el peu juga un paper important. Per això caldrà protegir-lo i cuidar-lo utilitzant un calçat adequat. Aquests hauran de ser còmodes, lleugers i flexibles, capaços de deixar que el peu es mogui amb llibertat i que s’adapti al creixement.

Chicco ha desenvolupat unes sabates amb 4 característiques principals, que tenen en compte l’edat del nen i el desenvolupament fisiològic del seu peu:

Llibertat: durant els primers mesos de vida és important que el peu estigui el més lliure possible per a que rebi els estímuls de l’entorn. Tot i així, també cal protegir-lo dels canvis climatològics i els possibles cops. Poc a poc, el peu agafa musculatura i sensibilitat, preparant-se per fer els primers passos. Per tant, s’haurà d’optar per unes sabates modelables, suaus i lleugeres.

Flexibilitat: a partir dels 9 mesos, el bebè començarà a gatejar, així que, el calçat haurà de ser lleuger, amb la sola tova i flexible. D’aquesta manera s’acompanyarà el moviment natural del peu.

Estimulació: el petit ja comença a caminar i la planta del peu rep els primers estímuls. A més de reforçar la musculatura, amb un bon calçat, es contribueix a reforçar l’arc plantar. A partir dels 12 mesos, doncs, les sabates ideals serà flexibles i amb una bona plantilla, que estimuli constantment el peu.

Transpirabilitat: molt important per garantir la comoditat i benestar del peu. Una característica present en tots els calçats Chicco.

Aquestes 4 característiques estan presents a la plantilla fisiològica que ha desenvolupat Chicco i que ajuda al correcte desenvolupament dels peus més joves.

Autor


Avatar