Novetats en marques

“Lliures per respirar, lliures per créixer”

Geox s’especialitza en la salut dels peus i treballa cada dia per a innovar i aportar-nos benestar, gràcies al seu calçat. Com no podia ser d’altra manera, fa el mateix amb les línies de sabates que fabrica per als més petits de la casa. Així doncs, proposa sabates infantils sota el lema: “lliures per respirar, lliures per créixer”.

Aquestes són les gammes que ens proposen des de Geox i que acompanyen als infants des dels seus primers mesos de vida per tal de garantir un bon desenvolupament plantar:

New Born: sabates a partir de 0 mesos, ideades per a descobrir el món exterior amb suavitat i total protecció. Tenen una sola amb membrana transpirable i impermeable per a que els peus respirin, assegurant salut i benestar durant tot el dia. A més, la plantilla d’aquestes sabates està feta en pell vegetal, sense components químics, i és molt fàcil de treure per a poder-la rentar.

Gateig: amb aquesta línia es pretén aconseguir que els bebès tinguin major llibertat i lleugeresa. D’aquesta manera s’estimulen els seus primers moviments, a partir dels 5 mesos de vida.

Primers passos: als 9 mesos, els bebès ja comencen a tindre més confiança i necessiten sabates que els donin seguretat, però que alhora siguin flexibles per a poder explorar el món lliurement. Per això, compten amb una sola flexible i transpirable, que les converteix en sabates totalment confortables i de gran qualitat.

Infantil: per als peus més actius, Geox desenvolupat una gamma especial pels nens i nenes de més de 12 mesos. Amb aquestes, s’intenta estimular als petits per a que s’aguantin i tinguin més força en cada pas.

Pàrvuls: un moment en que van darrere les joguines i de tot el que els agrada és a partir dels 3 anys. Per aquests moments, la marca ha desenvolupat sabates més resistents i que siguin capaces de resistir la força i la intensitat dels peus més alegres. Així doncs, aquests models compten amb una sola antilliscant i antixocs, que garanteix la seva total seguretat.

Nens: pels peuets més divertits, tenim aquesta línia a partir dels 6 anys. En aquets cas, es pretén que els nens i nenes es diverteixin al màxim i sense parar, gràcies a unes sabates residents i fiables amb molt d’estil.

Joves: aquesta última etapa comença als 9 anys, quan els petits ja comencen a tindre més consciència sobre les tendències i la moda. Per això, Geox ha fet una línia pensant tant en el confort com en el disseny de les sabates. Tot, sense oblidar que han de ser adequades pel correcte creixement dels peus dels infants. Així doncs, proposa calçat amb plantilla extraïble i una part superior de la sabata tova i lleugera, que afavoreix el moviment dels dits del peu i l’estabilitat.

Autor


Avatar